Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks
Clark & M. Clark
Prijs: € 11.00
BeschrijvingIn Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks presenteert culinair wonder Maxine Clark een selectie van haar favoriete bruschette, waaronder geroosterde tomaten op bruschetta met ricotta, en bruschetta met artisjok, pesto en pijnboompitten.

Bruschetta en crostini zijn perfect als antipasti of als voorgerecht bij een heerlijk Italiaans maal. En natuurlijk als borrelhapjes, lichte lunch of een makkelijk souper voor wanneer je ´s avonds laat thuiskomt. Verrukkelijk, snel en op-en-top Italiaans!

RecensieDe recepten in dit leuke boekje zijn bijzonder afwisselend, omdat zowel het basis - als het aanvullend ingredientenassortiment breed is en bovendien in tal van verrassende combinaties wordt toegepast. Bovendien zijn de bereidingsmethoden heel gevarieerd. De receptuur is relatief vlug en gemakkelijk te realiseren door werkelijk iedereen, daarbij gebruikmakend van verse en hoogwaardige ingredienten. De recepthandelingen zijn gedetailleerd aangegeven, weliswaar op een niet erg overzichtelijke wijze. De ingredientenlijsten zijn heel duidelijk. Het boekje presenteert als geheel de eigengeaardheid van de traditionele Italiaanse keuken op prima wijze, maar bovendien de specifieke culinaire kenmerken welke van streek tot streek verschillen, doch die met elkaar de Italiaanse gastronomie als totaliteit zo befaamd maken. Naast authentieke zijn er ook eigentijdse recepten en eigen composities die bijzonder goed passen onder de noemer 'onvervalst Italiaans'. En dit laatste vat in culinair opzicht de inhoud treffend samen. Kleine, duidelijke leesbare lettertypes. Bondige, vlotte, gemakkelijke stijl. Alfabetische inhoudsopgave.
Terug naar index