Verstandig afvallen met minder koolhydraten
Amanda Cross
Prijs: € 12.50
BeschrijvingVerstandig afvallen dankzij een nieuwe benadering van koolhydraatarm eten. In tegenstelling tot de meeste andere koolhydraatloze en koolhydraatarme diëten eet u met dit dieetprogramma minder koolhydraten, maar wel volop vers fruit, groenten, eiwit en wat vet, zodat u op een verantwoorde manier kunt afvallen.
HET DRIESTAPPENPROGRAMMA
Met gemakkelijk te volgen regels voor wat u kunt eten, gezonde voedingsschema's, ruim vijftig smakelijke, koolhydraatarme recepten, en richtlijnen voor het aanpassen van de schema's aan een vegetarisch dieet.
1 SNEL-LIJNEN-SCHEMA
Geeft u bij het lijnen een vliegende start.
2 GA-DOOR-MET-LIJNEN-SCHEMA
Geleidelijk afvallen om uw streefgewicht te bereiken.
3 NIET-TERUGVALLEN-SCHEMA
Zo komt u de rest van uw leven niet meer aan.

RecensieDe eerste vijftig bladzijden beschrijven het waarom van deze koolhydraatarme, eiwitrijke voeding. Basis vormt de glycemische index en densiteitswaarden van koolhydraten. In de kantlijn worden bepaalde onderwerpen in het kort samengevat resp. apart toegelicht. Richtlijnen voor (extra) beweging, gewenst gewichtsverlies, vermageringspreparaten en algemene leefstijladviezen completeren dit deel. Bevat drie dieetschema's, oplopend in KH % en aflopend in gewichtsverlies. De dieetschema's bevatten een tweemaal zevendaags dagmenu opgebouwd uit vijf eetmomenten. Uitleg van de dieetprincipes en algemene praktische adviezen. De dieetschema's worden gevolgd door recepten. Deze varieren van een tot acht personen. Korte receptuur en voedingswaarde. Ze zijn makkelijk te bereiden, varieren van eenvoudig tot luxueus. De laatste bladzijden gaan in op de vegetarische aanpassingen, gewenste kcal., inname en hoe buitenshuis te eten, ingedeeld naar type restaurant. Bevat een gecombineerd recepten- en trefwoordenregister.
Terug naar index