Fatburners
Marion Grillparzer
Prijs: € 14.95
BeschrijvingDe weg van dik naar dun hoeft beslist niet over doornen te gaan. Met de juiste voeding smelten de kilo's weg zonder dat u honger hoeft te lijden, en u komt in een prima humeur.
Afvallen gaat het beste met fatburners: kennis van zaken is belangrijker dan zelfdiscipline. Ontdek hoe uw stofwisseling werkt en gebruik voeding die de vetverbranding versnelt.
Met het heerlijke 10-dagendieetplan valt u in 10 dagen 5 kilo af, en begint u een noieuw leven. Slank, gezond, vitaal en gelukkig.

RecensieDeze methode om af te vallen is gebaseerd op drie stappen: stap een: nooit meer op dieet, stap twee: bewegen en stap drie: eet fatburners in plaats van dikmakers. De eerste helft van het boekje bestaat uit kennisoverdracht betreffende fatburners en superfatburners en dikmakers. Daarna gaat men over op de praktijk met een opsomming van fatburners van a tot z, een snelle dieetwijzer en een tiendagen dieetplan. Met kleurenfoto's en register. Het boekje ziet er toegankelijk uit, maar de indeling is rommelig; bovendien heeft men de in dit boekje opgenomen kennis, die in een aantal opzichten zelfs onjuist is, niet nodig om op een gezonde manier af te vallen. Het boekje kan dan ook niet worden aangeraden. Omslag met kleurenfoto van sinaasappelen.
Terug naar index