Voel je goed in je lijf Kookboek
Dr. Phil MacGraw
Prijs: € 14.95
BeschrijvingVoor iedereen die graag lichter en gezonder wil eten, zonder daar uren voor in de keuken te staan.

Bestsellerauteur Dr. Phil heeft een groot aantal heerlijke, gezonde en makkelijk te bereiden recepten voor je bijengebracht die je helpen bij het afvallen. Ontbijt, lunch, voorgerechten en hoofdmaaltijden, maar ook snacks en desserts komen uitgebreid aan bod. Voor elk type gerecht biedt Dr. Phil smakelijke en eenvoudig te maken recepten. Ook is er een apart hoofdstuk over vakanties en speciale gelegenheden. Je hoeft geen dag hetzelfde te eten!

Het Voel je goed in je lijf Kookboek is het praktische vervolg op Dr. Phils succesvolle boek Voel je goed in je lijf. Nu kun je de theorie van Dr. Phil zelf op een eenvoudige en lekkere manier in praktijk brengen.

Phillip McGraw is bekend geworden als adviseur in de Oprah Winfrey Show. Intussen is hij presentator van zijn eigen praatprogramma Dr. Phil. Hij is de bestsellerauteur van Leef voor jezelf, Gezin eerst en Voel je goed in je lijf. Van het laatste boek werden meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

RecensieDr. Phil McGraw is niet alleen in de V.S. maar ook in Europa een bekende t.v.-persoonlijkheid. Met zijn boek 'Voel je goed in je lijf'* en de publicatie van Jay McGraw 'Voel je goed in je lijf voor jongeren'** gaven vader en zoon al een soort psychotherapie waarin in Zeven Stappen moet worden nagedacht en gewerkt aan een ander, gezonder eetpatroon waarmee men afvalt. Dit boek is hierop het logische vervolg: de auteur selecteerde recepten voor ontbijt, lunch, hoofd- en bijgerechten, tussendoortjes, nagerechten en feestrecepten. Na wat theorie eerst een 14-daags programma met menu's voor een goede start, gevolgd door de recepten. Die zijn niet moeilijk en de meeste vet- en suikerarme ingredienten of vervangers zijn in supermarkten met dieetafdelingen, natuurvoedingswinkels, toko's enz. verkrijgbaar. De vertaling is in tegenstelling tot bovengenoemde boeken nu eindelijk correct. Wel blijven de adviezen en recepten gericht op Amerikaanse staatsburgers uit vooral de zuidelijke staten die toch een andere eetcultuur hebben. Met een receptenregister. Geen illustraties.
Terug naar index